El PSC lamenta que Aragonès s’hagi donat per derrotat abans del 23-J

Els socialistes també veuen incoherent que el president proposi un "front democràtic" a l'independentisme

La portaveu del PSC, Alícia Romero, en roda de premsa des del Parlament (ACN)
La portaveu del PSC, Alícia Romero, en roda de premsa des del Parlament (ACN)

El PSC ha lamentat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, doni per fet, abans de les eleccions, que hi haurà un govern central del PP i Vox després del 23 de juliol. Fonts del partit creuen que Aragonès “s’ha donat per derrotat” i, en canvi, que el PSC i el PSOE surten a guanyar perquè hi hagi un “govern progressista”.

Els socialistes també veuen incoherent que el president català proposi un “front democràtic” a l’independentisme i sobiranisme per combatre la dreta i extrema dreta i, al mateix temps, ERC rebutgi una llista unitària independentista al 23-J, com proposa Junts.

La portaveu del PSC, Alícia Romero, ha afirmat a través de Twitter que és un error molt greu que Aragonès “s’hagi donat per derrotat abans del 23-J. ERC continua sense projecte per a Catalunya. Els socialistes tenim projecte i sortim a guanyar les eleccions per fer possible un govern progressista i barrar el pas a la dreta i a l’extrema dreta”.

Després que Aragonès hagi ofert acords al sobiranisme en diferents fronts, als ajuntaments, al Parlament i per la “governança” de la Generalitat, el PSC creu que això demostra que no té projecte i que, després de quedar-se en minoria, ara demana a Junts que tornin a sumar.

A més, els socialistes veuen amb recel que Aragonès hagi valorat el resultat de les eleccions municipals i la convocatòria de les generals des del Palau de la Generalitat, i consideren que ha generat unes expectatives que després no ha complert.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari