Maragall i Aragonès criden a la participació: “La millor expectativa és que tothom vagi a votar”

L'alcaldable d'ERC celebra el "dia de la democràcia" i reivindica el gest "significatiu" de posar la papereta a l'urna

El candidat d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, diposita el seu vot a l'urna per les eleccions municipals del 28-M (Marta Vidal, ACN)
El candidat d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, diposita el seu vot a l'urna per les eleccions municipals del 28-M (Marta Vidal, ACN).

El candidat d’ERC a les eleccions del 28-M a Barcelona, Ernest Maragall, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, han fet una crida a la participació. Des de l’Escola Pia Balmes, l’alcaldable republicà ha subratllat que “la millor expectativa és que tothom vagi a votar”.

Aragonès fa una crida a la participació “de tota la ciutadania” i espera que els nous consistoris es posin a treballar “ben aviat” per millorar les condicions de vida de la població. “Els ajuntaments són molt importants pel present, per les transformacions que s’han de fer, i pel futur”, ha afirmat.

El cap de llista d’ERC i el seu equip seguiran la nit electoral d’avui a l’Estació del Nord, acompanyats del president de la formació, Oriol Junqueras, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, entre d’altres representants d’Esquerra, a més de militants i simpatitzants republicans.

El president del Govern, Pere Aragonès, votant a l'Institut Joan Coromines de Pineda de Mar (Marta Vidal, ACN)
El president del Govern català, Pere Aragonès, votant a l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar (Marta Vidal, ACN).
(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari