Grau fa una crida a la participació per afavorir “l’anhelat canvi” a Barcelona: “Com més vot hi hagi, més útil serà”

Carrizosa demana la "participació de l'abstencionisme" per "girar" les enquestes a Barcelona

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, i la candidata del partit a Barcelona, Anna Grau (Miquel Vera, ACN)
El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, i la candidata del partit a Barcelona, Anna Grau (Miquel Vera, ACN).

La candidata de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, ha fet aquest diumenge una crida a la participació en les eleccions per afavorir el canvi que, a parer seu, cal a la capital. “Tot esforç és poc perquè aquestes eleccions surtin bé i tirin endavant amb les millors garanties democràtiques”, ha afirmat la diputada des de l’Ajuntament de Barcelona, on ha votat.

Segons ha dit, com més vot hi hagi “més útil serà” per aconseguir “l’anhelat canvi a l’Ajuntament”. Ha ressaltat que ella també “s’empoderarà” i visitarà col·legis electorals a tots els districtes de la ciutat. “Fem el que millor sabem fer, que és conviure i treballar pel bé comú”, ha conclòs.

El líder de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha demanat la “participació de l’abstencionisme” per “girar” les enquestes a Barcelona aquest 28-M. Després d’acompanyar a la candidata dels liberals a la capital, Anna Grau, a la votació, Carrizosa ha recordat que amb una alta assistència d’electors a les urnes “no hi ha enquesta que valgui”. “Demano a tothom que no es deixi governar per les enquestes, que no es deixi influir”, ha assegurat.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari