Barcelona Ets Tu es proclama guanyadora del debat sense participar-hi

La candidatura de Daniel Vosseler afirma que l'emissió va ser "un 'fiasco'", ja que "són els mateixos de sempre amb falses promeses"

El candidat de BCN Ets Tu, Daniel Vosseler, a 8TV

Barcelona Ets Tu (BCN Ets tu), la formació del candidat a l’alcadia de la capital catalana Daniel Vosseler, manifesta en un comunicat de premsa que el partit ha “guanyat un debat sense participar-hi”, en referència l’emissió per TV3 del darrer cara a cara entre els alcaldables de les formacions amb representació al consistori barceloní.

En l’escrit, el partit de Vosseler assenyala que la nit d’aquest dimarts, “els quatre partits grans tenien la gran oportunitat d’intentar convèncer el 30% dels votants indecisos”, però que “encara n’hi haurà més perquè el debat va ser un autèntic fiasco“. “Són els mateixos de sempre amb falses promeses, cap novetat i sense aportar cap solució”, lamenta BCN Ets Tu.

Per això, el partit afirma que, “sense poder-hi participar, el debat el va guanyar BCN Ets Tu. Una formació sense cap polític i sí amb gestors preparats perquè Barcelona torni a ser la ciutat ideal per poder viure i treballar; una ciutat per a tothom”. En aquest sentit, la candidatura de Vosseler defensa que “és el partit del present i del futur”: “Treballar per la política de veritat, i no viure d’ella, amb falses promeses que els barcelonins i les barcelonines ja no suporten més”, conclou.

(Visited 526 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari