Arrels caracteritza diversos candidats de Barcelona com persones sense llar

L'entitat recorda que només el 32% de les persones sense sostre podran votar als comicis del 28-M

La Fundació Arrels ha caracteritzat diversos candidats a l’alcaldia de Barcelona com persones sense llar. Ho ha fet en el marc de la campanya #ningúsensedrets que des de l’entitat impulsen aquests dies en context electoral per evidenciar “com d’inversemblant és el fet que una persona sense llar pugui transformar-se en un actor polític de pes”.

En concret, ha adaptat les fotografies d’Ada Colau (BComú), Jaume Collboni (PSC), Ernest Magarall (ERC) i Xavier Trias (Junts), transformant les imatges i els seus els missatges per portar-los a una situació de sensellarisme. Segons Arrels, la transformació s’ha fet utilitzant la intel·ligència artificial i s’ha triat els candidats de les formacions que actualment tenen més representació.

Des d’Arrels, es denuncia que “només el 32% de les persones que viuen al carrer a Barcelona podran votar” i que es necessiten “polítiques transformadores de lluita contra el sensellarisme en l’àmbit municipal”. Per això, recorda que cal “visibilitzar” el fet que les persones sense llar estan excloses del dret a la plena ciutadania: “no podran presentar-se com a candidates a unes eleccions, fer propostes polítiques i incidir en la societat i, moltes vegades, tampoc tenen dret a vot”.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari