Han superat Jair Domínguez i Joel Díaz la fase del ‘Puta Espanya’?

No. Encara no l’han superat. Els dos treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio continuen omplint de ‘puta Espanya’ els seus perfils de Twitter. L’última exhibició de putaespanyisme la van fer arran de la rua pels carrers de Barcelona que va fer el Barça per celebrar els campionats de Lliga espanyola dels seus equips masculí i femení. Per fer-ho, Jair Domínguez i Joel Díaz van recórrer a un tall de vídeo del programa Planta baixa en què sortia un noi cridant “Som campions de Lliga, el millor equip del món, visca el Barça, Ansu Fati, el Barça, independència, puta Espanya!”. Domínguez va comentar aquest vídeo amb una piulada en la qual va escriure: “BARÇA > ANSU FATI > INDEPENDÈNCIA > PUTA ESPANYA”. Díaz va ser més lent de reflexos que el seu company d’odi a Espanya i va retuitejar l’endemà una piulada de Manel Vidal en què recollia l’expressió del jove fanàtic culer.

Vidal va agrupar en un sol tuit quatre missatges: Una piulada del periodista Quico Sallés, on una jove s’enfrontava a Vox i els mossos a Salt, una altra del també periodista Arnau Blanch, en què Mounir Yamal, pare del futbolista del Barça Lamine Yamal, apareixia amenaçant membres de Vox a Mataró, un de Catalunya Ràdio amb la notícia que els alumnes d’una escola del Raval de Barcelona treuen notes excel·lents en català, i un que recollia el “puta Espanya”. Aquest darrer tuit el firmava l’usuari @Projectes-G i deia que es pensava tatuar els crits del jove que va vomitar el “puta Espanya”. Joel Díaz va retuitejar el missatge de Vidal.

Díaz va plegar com a presentador del programa Zona Franca de TV3 després que Manel Vidal, que hi col·laborava, fos acomiadat per identificar els votants del PSC amb els nazis però no només continua treballant al programa L’última hora del matí de Catalunya Ràdio sinó que li han buscat un sobresou a l’emissora pública encarregant-li que torni a fer la secció El comunista d’El Suplement de Catalunya Ràdio, espai que va deixar de fer per presentar el late night de la televisió pública. Jair Domínguez fa el programa El búnquer, a Catalunya Ràdio, col·labora a La tarda de Catalunya Ràdio i a Està passant de TV3. Domínguez té 114.000 seguidors a Twitter. Díaz, 61.000.

El Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que dicta que els professionals de TV3 i Catalunya Ràdio no poden fer manifestacions públiques que perjudiquin la imatge d’objectivitat d’aquests mitjans, es veu que no els afecta.

(Visited 81 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari