Xavier Trias es desmarca de Borràs i Turull

L’exalcalde de Barcelona Xavier Trias es torna a presentar. Però com els hereus del seu partit, CiU, no li acaben de fer el pes, ha acceptat presentar-se amb Junts però amagant per complet que són els que acullen la seva llista. Tant és així, que el nom de la formació no apareix per enlloc. De fet, es presenta per Trias per Barcelona, arraconant les sigles de Junts.

Però no acaba aquí la cosa. L’acte d’inici de campanya, el passat dijous al vespre, Junts el va voler fer a Barcelona, ajuntant en un acte a Trias amb els màxims dirigents del partit, Jordi Turull i Laura Borràs. Però l’equip de comunicació de Trias només va passar nota de la intervenció del candidat i fotos de Trias amb gent de la seva candidatura, obviant als dirigents de Junts i com si l’acte hagués estat completament al marge de Borràs i Turull. Per si tot això fos poc, en un dels primers debats que van fer tots els caps de llista de Barcelona, Trias va presumir de tenir tota la llibertat per a poder pactar “amb qui vulgui” després del 28-M, encara que sigui amb el PSC i això no agradi a Junts o, sobretot, al sector de Laura Borràs. En recordar-li que s’ha compromès a sotmetre la proposta de pacte a una consulta amb les bases de Junts, Trias va acabar de menystenir aquest sector. “Faré el que jo vulgui. No serà vinculant”, va dir.

(Visited 109 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari