La dreta intenta treure rèdit electoral amb les okupacions

Els tres partits de la dreta –i l’extrema dreta- espanyola (PP, Cs i Vox) han intentat marcar l’agenda política i les eleccions del 28 de maig posant sobre la taula un suposat problema amb les ocupacions il·legals. Per a fer-ho, han aprofitat una anècdota judicial i policial amb els okupes de dos edificis de Barcelona per a intentar vendre que Barcelona té un greu problema d’inseguretat ciutadans i d’ordre públic per culpa de les ocupacions. Lluny d’això, la realitat diu que Barcelona està per sota de la mitjana catalana en ocupacions, i que la policia no identifica les ocupacions amb els problemes d’ordre públic que puntualment pot haver a la ciutat.

Però PP, Cs i Vox van decidir la setmana passada atiar tant el conflicte amb els okupes de la Bonanova que van provocar, de manera irresponsable, que els de Desokupa –una empresa de dubtosa activitat i acusada de ser un grup extorquidor i neofeixista- arrosseguessin joves d’extrema dreta de tot l’Estat per a anar a una manifestació a Barcelona, a cridar contra Ada Colau i fer proclames feixistes. De moment, l’estratègia no els va sortir bé. La dreta intenta treure rèdit electoral amb les okupacions.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari