Multa rècord de Tarragona a FCC per barrejar residus de diferents contenidors

L'empresa gestora de les escombraries haurà de pagar 250.000 euros

Contenidors al barri tarragoní del Serrallo

L’Ajuntament de Tarragona ratificarà en el ple d’aquest divendres la multa de 250.000 euros imposada a FCC, l’empresa que gestiona la recollida d’escombraries, per haver barrejat durant tres nits els residus de contenidors diferents procedents del barri del Serrallo, avança el Diari de Tarragona. Segons aquesta informació, la comissió de Desenvolupament Econòmic va avalar la proposta dels tècnics municipals, que rebutjava les al·legacions de FCC i confirmava la multa.

ERC, Junts, la CUP i En Comú Podem van votar a favor d’aquest dictamen, que no va rebre vots en contra, mentre que el PSC, el PP i Cs es van abstenir. La previsió és que en el ple del pròxim 19 de maig els vots a favor es mantinguin, de manera que es confirmarà al càstig a FCC, la multa més alta mai imposada pel consistori tarragoní, afegeix el mateix diari.

L’incompliment contractual per part de FCC, considerat “molt greu”, es va reflectir en un informe de 130 pàgines elaborat per tècnics municipals amb el suport de la Guàrdia Urbana. En concret, assegura que els dies 19, 25 i 26 de febrer “es van recollir i buidar els contenidors d’envasos (els grocs) del Serrallo amb un camió de recollida de fracció resta (gris)”, i que després es va abocar el contingut d’aquests contenidors d’envasos a la planta d’incineració de Sirusa.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari