Quin polític ha traslladat la campanya electoral a Twitter?

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

No pot ser cap altre que el portaveu d’ERC al Congrés i candidat a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián. De fet, l’enfant terrible de la cambra baixa espanyola, fa temps que va decidir traslladar la política a Twitter. I ara que és candidat a la Gramenet de Besòs, encara més. Ho ha fet tant, que fins i tot ha aconseguit arrossegar l’alcaldessa i candidata del PSC, Núria Parlón, al fang d’aquesta xarxa social. I, desenganyem-nos, en aquest submon Rufián juga a casa.

Fa pocs dies, els dos polítics van protagonitzar una baralla tuitera. Va ser després d’una entrevista a Efe en què Parlón qualificava Rufián de “paracaigudista”, el candidat republicà va disparar des de Twitter: “Escolta Núria Parlón, talla’t una mica que jo estava a l’escola i tu ja eres regidora d’un alcalde corrupte que et va designar com a alcaldessa des d’un furgó policial ja fa 14 anys”.

El comentari, que es refereix a l’exalcalde Bartomeu Muñoz, que compleix condemna des del 2021 a la presó pel cas Pretòria, va molestar Parlón, que ràpidament va contestar-lo: “Gabriel, per la verge de Montserrat, si amb 25 anys encara anaves a l’escola, vas repetir massa vegades! Ara ho entenc tot. Els Recursos Humans bé a ERC? O el president del Port segueix fent la selecció de les conselleres segons la mida dels seus pits?”, referint-se a Lluís Salvadó.

Per acabar-ho d’animar, es va afegir a la baralla el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena: “Candidata Núria Parlón, que els comprensibles nervis de la campanya no la facin caure en el populisme”, en referència a unes declaracions de Parlón en la mateixa entrevista sobre la manca de Mossos d’Esquadra al municipi. “A Santa Coloma hi ha més mossos que en els últims 10 anys i n’hi haurà més perquè nosaltres sí que contractem”. I Parlon va tornar a respondre: “Populisme vergonyós el seu, conseller Elena, que es va plantar al barri del Fondo al costat del candidat d’ERC Rufián a fer un discurs populista de la seguretat, a prometre agents locals quan falten mossos i flotes de taxi per portar dones a casa”.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari