Els convergents de tota la vida guanyen pes a Junts x Cat

No és cap secret que a Junts conviuen dues ànimes, una capitanejada per la presidenta del partit, Laura Borràs, i els unilateralistes; i l’altra liderada pel secretari general, Jordi Turull, i l’esperit més convergent. De fet, l’enfrontament intern és constant en totes les qüestions clau: la sortida del Govern, els pactes amb l’antiga CiU, l’estil d’oposició al Parlament, i darrerament també què passa amb el relleu de Laura Borràs al Parlament.

I és que la decisió de la JEC de retirar-li l’escó a Borràs ha deixat fora de joc a la fins ara presidenta suspesa de la institució i al seu sector; i això fa que l’altra ànima de Junts ja es fregui les mans. Esperen que, amb això i el bon paper que esperen que faci Xavier Trias a Barcelona el 28-M, el seu sector guanyi pes al partit i arraconi els de Borràs.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari