El centre social okupat La Ruïna exigeix la dissolució de la Sareb

Els anarquistes destaquen que els espais "han cobert la necessitat d'habitatge de centenars de persones"

  El centre social okupat El Kubo, a la Bonanova

  Foto: @csolaruina

  El centre social okupat La Ruïna ha publicat un vídeo a les xarxes socials on dos dels seus membres plantegen diverses demandes, com que la Sareb “es dissolgui i entregui les claus de totes les seves propietats”, i també que s’aturi “el desallotjament del Kubo i la Ruïna”, així com “tots els desnonaments d’arreu del territori”. En el vídeo es descriuen com la “resistència anarquista” que es troba al “cor burgès de Barcelona”, i asseguren que els dos espais “han cobert la necessitat d’habitatge de centenars de persones i han participat de les lluites socials del barri i d’arreu”.

  La Sareb va demanar ahir al jutjat que desallotgi els dos immobles ubicats prop de la plaça Bonanova de Barcelona. En el cas de l’edifici conegut com La Ruïna, als números 2 i 4 del carrer Sant Joan de la Salle, el seu expedient es tramita al jutjat de primera instància número 39 de Barcelona. Es va presentar una demanda per ocupants ignorats, es va comunicar i els ocupants la van contestar. Per tant, ara el jutjat ha de continuar amb la tramitació del procediment i donar trasllat a la part contrària per tal que exposi la seva resposta.

  Paral·lelament, els Mossos d’Esquadra desplegaran aquest dijous un dispositiu de màxima seguretat davant les protestes convocades per part, d’una banda, de l’empresa Desokupa i, per l’altra, dels col·lectius de les dues cases okupades, La Ruïna i El Kubo, a partir de les 7 de la tarda.

  (Visited 24 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari