Enxampats dos homes carregant 44 quilos d’haixix en un cotxe a Castelldefels

Mossos i policies locals comissen la droga, valorada en 90.000 euros al mercat negre

Paquets d'haixix intervinguts a Castelldefels

Foto: Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Castelldefels han detingut el passat 5 de maig dos homes, de 29 i 34 anys, als quals van enxampar carregant 44 quilograms d’haixix a l’aparcament d’un supermercat de la mateixa localitat del Baix Llobregat.

Policies de paisà van detectar una furgoneta sospitosa i, gràcies a una vigilància discreta, van veure com introduïen dues bosses en el maleter d’un cotxe que va arribar posteriorment, relata l’ACN. El valor estimat en el mercat negre de la droga intervinguda és d’uns 90.000 euros.

Als detinguts, que ja tenien antecedents policials i han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial diumenge, se’ls atribueix la comissió d’un delicte contra la salut pública.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari