Desarticulat un grup criminal a Lleida que traficava amb marihuana i haixix

Dissenyava l’estructura de les plantacions per extreure’n el màxim rendiment possibles

Detingut Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que traficava amb marihuana i haixix, i que abastia comarques de la provincia de Lleida. Els detinguts disposaven de naus industrials optimitzades per obtenir entre quatre i cinc plantacions de marihuana l’any.

Les plantacions estaven muntades sota unes mateixes condicions, tant pel que fa a la cura de la temperatura ambient necessària, com per l’estructura física i el tipus d’instal·lació elèctrica. Tota la part d’infraestructura i logística estava dissenyada amb la finalitat d’obtenir la màxima eficàcia i rendiment de cada plantació de manera que els beneficis fossin generosos.

La policia de la Generalitat informa que l’organització estava formada per una quinzena de persones. Fins al moment hi ha set homes arrestats, d’edats compreses entre els 31 i 49 anys, dels quals cinc han ingressat a presó tot i que no es descarten més detencions.

Els integrants del grup seguien estrictes mesures de seguretat i autoprotecció amb la finalitat d’intentar evitar l’acció investigadora de la policia.

Els deetinguts estan investigats com a presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i blanqueig de capitals.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari