Quines oposicions a funcionari s’han celebrat aquests dies sense cap mena de problemes?

Les d’aspirants a operadors comercials de Renfe i a treballadors de Correus. Per les de Renfe s’han presentat 6.300 aspirants per 500 places a tot l’Estat. A Catalunya se n’han presentat més de 800 per 70 llocs de treball. Les proves es van realitzar amb tota normalitat aquest dissabte 6 de maig a la Universitat Autònoma de Barcelona. Van ser presencials i es van desenvolupar simultàniament a les que es van fer a Madrid, Sevilla i Lleó. En total, l’Oferta d’Ocupació Pública del 2023 permetrà incorporar 1.250 persones a la plantilla del grup Renfe: 500 nous operadors comercials, 450 maquinistes i 300 operaris d’ingrés de fabricació i manteniment.

Les oposicions de Correus es van celebrar el diumenge. S’hi presentaven 84.000 aspirants per 7.757 places per agents de repartiment i atenció al client. A Catalunya, hi ha en joc 1.490 places i hi optaven 8.264 candidats (6.468 a Barcelona, 748 a Tarragona, 590 a Girona i 458 a Lleida). Els examens es van celebrar de forma simultània a 44 seus de 30 localitats. A Barcelona es van fer a les facultats de Biologia i Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona. Van anar com la seda.

Aquestes oposicions s’han celebrat una setmana després de les que va convocar el govern de la Generalitat per ocupar 1.825 places de funcionari. S’hi van presentar 13.581 aspirants i el desgavell va ser tant gran que s’han hagut d’anular. Es repetiran els propers dies 1 i 8 de juliol. La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, que és la responsable d’aquest desgavell potser faria bé de consultar a Renfe i a Correus com s’ho han fet per organitzar una convocatòria d’oposicions on tot ha funcionat a la perfecció.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari