Junts arxiva la investigació interna sobre el compte de Twitter de Joana Masdeu

L'investigació no ha pogut vincular el compte amb el militant del partit Rai López

    Rai López és un devot de Laura Borràs
    Rai López és un devot de Laura Borràs

    Junts per Catalunya ha arxivat la investigació interna sobre el compte de Twitter de Joana Masdeu, un nom fals que utilitzava una suposada periodista per a criticar als mitjans de comunicació i defensar el diputat i exvicepresident del partit Francesc de Dalmases, acusat d’haver tingut actituds agressives contra una periodista de TV3. El portaveu de Junts, Josep Rius, ha declarat que “no és una qüestió de què l’executiva hagi pres una decisió definitiva. Quan tinguem més informació us la traslladarem”.

    Els dirigents de Junts no han tingut accés a l’informe del fitxer perquè la cúpula volia evitar filtracions, però no s’ha pogut vincular el compte amb el militant Rai López, membre del Consell Nacional del partit.  La comissió de garanties de la formació política ha estat l’encarregada de decidir si amonestava o apartava López, però el partit encara no ha pres una decisió definitiva.

    Alhora, aquest dilluns la presidenta del partit, Laura Borràs, s’ha queixat contra la comissió de garanties del partit per la falta de paritat i incompliment d’estatuts, qualificant-la com la “comissió de galimaties”. El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha mostrat la seva discrepància amb aquesta expressió.

     

    (Visited 22 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari