Els polítics es deixen veure a Barcelona per Sant Jordi en precampanya electoral

Han estat a la capital catalana Salvador Illa, Jaume Collboni, Miquel Iceta, José Manuel Albares, Yolanda Díaz, Ada Colau, Irene Montero i Alberto Núñez Feijóo, entre altres

El primer secretari del PSC, Salvador Illa; el ministre de Presidència, Félix Bolaños, i l'alcaldable dels socialistes a Barcelona, Jaume Collboni (ACN)
El primer secretari del PSC, Salvador Illa; el ministre de Presidència, Félix Bolaños, i l'alcaldable dels socialistes a Barcelona, Jaume Collboni (ACN).

Els polítics es deixen veure a Barcelona per Sant Jordi en precampanya electoral pels comicis municipals que se celebraran el diumenge 28 de maig. S’ha pogut veure al ministre de Presidència, Félix Bolaños, acompanyat del primer secretari del PSC, Salvador Illa, i l’alcaldable dels socialistes a la capital catalana, Jaume Collboni.

Amb ells també hi eren l’actual número dos del PSC a Barcelona, Maria Eugènia Gay, i la tinenta d’alcalde Laia Bonet. També han estat a la ciutat el ministre de Cultura, Miquel Iceta, i el d’Exteriors, José Manuel Albares.

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, va participar ahir, dissabte 22 d’abril, en un acte amb l’alcaldessa Ada Colau en la capital catalana. La ministra d’Igualtat, Irene Montero, va participar ahir en la presentació d’un llibre al costat de Tània Verge, consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, també ha visitat Barcelona per Sant Jordi.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari