Els Mossos investiguen la mort d’un home apunyalat a Girona

Una persona ha deixat la víctima sense vida a l'entrada d'Urgències del Hospital Universitari Dr. Josep Trueta

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Mossos d'Esquadra).

Un home ha mort aquest diumenge per ferides d’arma blanca a Girona. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, cap a un quart de nou del matí han rebut un avís dels serveis mèdics de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona en el que s’informava de la mort d’un pacient.

Fonts d’aquest centre hospitalari han explicat que, cap a les set del matí, una persona que conduïa un cotxe ha deixat a l’entrada d’Urgències un home mort que anava sense identificació. Els professionals del servei d’Urgències li han fet tasques de reanimació cardiopulmonar sense èxit.

La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets, com la identificació de la víctima i saber com ha arribat al centre sanitari.

(Visited 13 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari