Maragall afirma que no farà Colau alcaldessa “en cap cas” i que “s’ha acabat una etapa”

El candidat d'ERC assegura que donarà a la ciutat "un govern estable, amb visió i horitzó"

Ernest Maragall

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha afirmat aquest divendres que no farà Ada Colau alcaldessa “en cap cas”. Ho ha dit en un col·loqui organitzat per Barcelona Global i La Vanguardia a la Casa Seat en el qual ha assegurat que “s’ha acabat una etapa”.

Ernnest Maragall ha dit que “venim a substituir la senyora Colau”, i preguntat per possibles pactes amb BComú ha declarat: “Jo no faré alcaldessa la senyora Colau en cap cas”. “A partir d’aquí estarem obligats a escoltar el missatge de la ciutadania”, ha afegit. El seu objectiu, ha dit Maragall, és dependre “el mínim possible de la resta” de formacions. A més, ha assenyalat que està “obligat” a donar a la ciutat “un govern estable, amb visió i horitzó”.

Durant el col·loqui, Maragall ha acusat el govern de Colau i el socialista Jaume Collboni d’actuar “amb frivolitat, improvisació i precipitació” en aspectes com ara els canvis urbanístics que han impulsat a l’Eixample. En aquest àmbit, ha anunciat que la seva candidatura presentarà una alternativa al model de les superilles que ha de ser “equitativa, globalment distribuïda, acordada i compartida amb la ciutadania”.

Maragall ha dit que “posarem sobre la taula una proposta concreta d’apaivagament del trànsit”. “Apostaré per un Ajuntament que generi lideratge i complicitat, que sigui fort, però que sigui capaç d’entendre’s, de buscar i trobar acords necessaris per aplicar mesures”, ha afirmat.

D’altra banda, sobre el tramvia creu que és “irresponsable” plantejar ara interrompre la connexió del tramvia, com planteja el candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias. “Amb la inversió feta i la perspectiva de la unió que ja està projectada i compromesa, cal treballar en la resta de qüestions”, ha indicat.

(Visited 9 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari