Bolaños qualifica la proposta d’acord de claredat d’Aragonès “d’electoralista i unilateral”

El ministre de la Presidència defensa que el PSC no anirà a la cimera de partits del juny perquè és una "trampa"

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha qualificat la proposta del president de la Generalitat, Pere Aragonès, d’acord de claredat “d’electoralista i unilateral”. “Busca fórmules que estan superades. Catalunya ha passat pàgina. No volem enfrontament i conflicte sinó que ens posem d’acord”, ha afirmat en una entrevista al Cafè d’idees de RTVE.

Així mateix, ha defensat que el PSC no vagi a la cimera de partits del juny que Aragonès convocarà per abordar la seva proposta política. Segons el ministre, es tracta d’una “trampa”. Bolaños ha subratllat que ERC ha presentat la iniciativa en campanya electoral i ha remarcat que “cap altre partit li està donant suport”.

El ministre de la Presidència admet que hi ha persones que volen un referèndum i que Catalunya sigui independent d’Espanya, de la UE i “probablement” del món. “Són aïllacionistes”, ha dit. Però ha apostat per no anar a fórmules que “enfronten” sinó a fórmules que “representin més del 80%”.

I, en aquest sentit, ha afirmat que en el passat a Catalunya “hi va haver famílies que es van deixar de parlar i grups d’amics que es van trencar”. “Per què tornar al passat? A la pitjor Catalunya de les últimes dècades on es dividia la societat?”, ha preguntat.

El ministre, que serà a Catalunya fins diumenge dia de Sant Jordi, ha assegurat que aquesta vegada no hi haurà cap trobada secreta amb el president Aragonès. Ha explicat que té l’agenda “plena” i que ara és un moment electoral.

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari