Quina reaparició pública de Jordi Pujol ha passat gairebé desapercebuda?

Jordi Pujol

Foto: Jordi Turull (Twitter)

La darrera reaparició pública de Jordi Pujol no ha tingut ressò aquest cap de setmana més enllà dels mitjans de comunicació locals del Vendrell. L’expresident de la Generalitat ha assistit aquest dissabte a l’homenatge que Òmnium Cultural ha organitzat a la localitat del Baix Penedès a l’artista Joan Descals, que va ser diputat de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya durant 12 anys en dues etapes (1980-1989 i 1992-1995).

De la presència de Pujol a l’acte, això sí, n’ha quedat constància no només en mitjans com Eix Diari i Ràdio Televisió El Vendrell, sinó també gràcies al compte de Twitter del secretari general de Junts, i exmembre de l’antiga Convergència, Jordi Turull, el qual ha publicat una foto de Pujol assegut al costat de Descals, inclosa en un missatge que ha repiulat la territorial d’Òmnium al Baix Penedès.

Fins i tot es veu Pujol dempeus, encara que no se’ls distingeix tan clarament, en una de les fotos publicades pel també exconseller del govern de Carles Puigdemont i exmembre de Convergència Josep Rull, un altre dels assistents a l’homenatge a Descals.

Altres figures convergents, com Joaquim Nin, exsecretari general de la Presidència de la Generalitat; Josep Maldonado, exdiputat i exsenador; i Benet Jané, exdiputat i exalcalde del Vendrell, han estat els ponents d’un acte que també ha comptat amb la presència de l’actual alcalde de la localitat, Kenneth Martínez (PSC).

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quina reaparició pública de Jordi Pujol ha passat gairebé desapercebuda?”

Feu un comentari