Denunciat el cantant Kelly Isaiah, que dona suport a Pueyo (ERC) a Lleida

Segons la Guàrdia Urbana, l'artista va desobeir i insultar els agents i va difondre un vídeo sense autorització

Kelly Isaiah durant la seva actuació a la 15a edició dels Premis Gaudí (ACN, Jordi Borràs)

La Guàrdia Urbana ha interposat aquest dilluns quatre denúncies al cantant de reggae Kelly Isaiah per desobeir i insultar els agents. Segons ha informat el Segre, els fets van ocórrer a les 19:15 h al carrer Ramón i Cajal de Lleida, quan una patrulla va presentar-s’hi en ser alertats per la presència d’un home que dormia en un banc i que podia estar ebri. Arran de la intervenció dels agents, segons la Guàrdia Urbana, Isaiah va començar a insultar-los.

La policia hauria demanat a l’artista que s’identifiqués, però s’hi va negar i va emetre en directe per les xarxes socials un vídeo on apareixien els agents. Per això, la Guàrdia Urbana va denunciar Isaiah per la Llei de Seguretat Ciutadana -llei mordassa- per desobediència a l’autoritat, negativa a identificar-se, insultar els agents i efectuar un enregistrament i difondre’l sense autorització.

Precisament, el cantant de reggae va ser l’encarregat de dirigir l’acte de presentació de la llista electoral del candidat d’ERC a Lleida, Miquel Pueyo, aquest últim diumenge, un dia abans que es produïssin els fets pels quals la Guàrdia Urbana l’ha denunciat.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari