Borràs acusa Vergés de vulnerar els seus drets “deliberadament, premeditadament, injustament i antidemocràticament”

ERC insisteix que la millor solució és que la presidenta suspesa dimiteixi davant d'una sentència per corrupció

Vergés i Borràs

A través del seu compte de Twitter, la presidenta suspesa del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha acusat la vicepresidenta de la cambra amb funcions de presidenta, Alba Vergés, d’haver vulnerat els seus drets “deliberadament, premeditadament, injustament i antidemocràticament”. “I si té una mica de consciència, ho sap. I la gent també. A Igualada, especialment”, ha afegit Borràs.

Vergés exerceix les funcions de presidenta des del 28 de juliol, quan Borràs va ser suspesa, i és també la candidata d’ERC a Igualada a les eleccions municipals. Fonts pròximes a Vergés assenyalen que la Junta Electoral Central (JEC) no és un òrgan competent per forçar la retirada de l’acta d’un diputat i recorden que el reglament de la cambra catalana només ho contempla si hi ha sentència ferma.

Borràs ha estat condemnada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), però la sentència no és ferma perquè encara pot recórrer a una instància judicial superior. ERC ha insistit en els últims dies que la millor solució és que Borràs dimiteixi davant d’una sentència que considera que és un cas de corrupció.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari