Junts reclama que siguin els independentistes els que “aclareixin com s’ha de culminar la independència”

Els postconvergents han anunciat, però, que aniran a la taula de l'"acord de claredat" que ha proposat Aragonès

Josep Rius

Junts ha anunciat que anirà a la taula de partits sobre l”acord de claredat” que ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, aquest dimarts. Els postconvergents, però, reclamen a Aragonès que també convoqui una reunió amb les forces independentistes.

En declaracions a TV3 i l’ACN, el portaveu de Junts, Josep Rius, ha defensat que siguin els partits secessionistes els qui “aclareixin com s’ha de culminar la independència de Catalunya”. Amb tot, Rius ha assegurat que la formació de Laura Borràs i Jordi Turull anirà “a totes les reunions que convoqui el president Aragonès” i ha avançat que ells exposaran la seva proposta: “Seguir el mandat de l’1 d’octubre”. “El que queda només per fer és que es faci efectiva la república catalana”, ha dit Rius.

El portaveu de Junts creu que la convocatòria de la taula de partits sobre l'”acord de claredat” al juny és “una fugida endavant” d’Aragonès “després del fracàs de la taula de diàleg” amb el govern espanyol. Rius ha afirmat que “fa tuf d’electoralisme” a les portes de les eleccions municipals.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari