Els Mossos van aixecar un control de la Guàrdia Civil que “perjudicava” l’operació retorn

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, diu que la policia catalana "va fer la seva feina"

Ramon Lamiel

Un control de la Guàrdia Civil a l’AP-7 va complicar la vida als conductors que tornaven a casa després de les vacances de Setmana Santa. Els agents del cos policial van instal·lar-se a l’autovia a l’altura de l’Ametlla de Mar per motius que el Servei Català de Trànsit “desconeix”. Els Mossos van haver d’intervenir-hi per aixecar el control i facilitar la circulació en plena operació retorn.

En una entrevista a El món a RAC1 aquest dimarts, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha confirmat que un control de la Guàrdia Civil va “perjudicar” els conductors que circulaven per l’AP-7 a la zona de les Terres de l’Ebre. L’autovia està en el punt de mira des de l’aixecament de les barreres de peatge, que l’han convertit en un embut.

El control de la Guàrdia Civil “es va aixecar immediatament perquè els Mossos van fer la seva feina”, ha explicat Lamiel, que admet que “desconeix” perquè la Guàrdia Civil va decidir organitzar-lo en una jornada tan sensible per al trànsit com l’operació tornada de Setmana Santa.

Més enllà d’aquest incident, Lamiel s’ha mostrat “relativament satisfet” per l’evolució de la mobilitat a les carreteres durant aquestes dates, que ha acabat amb menys retencions que l’any passat.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari