El govern central distribuirà 2.800 MEUR entre les CCAA per combatre l’atur

La vicepresidenta Yolanda Díaz destaca que és la inversió pública més gran mai aprovada per estimular l'ocupació

La vicepresidenta Yolanda Díaz

El Consell de Ministres del govern d’Espanya ha aprovat aquest dimecres el repartiment de 2.800 milions d’euros entre les comunitats autònomes per a la gestió de les polítiques actives d’ocupació, particularment per combatre l’atur de llarga durada i estimular l’ocupabilitat dels treballadors.

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha destacat que es tracta de la inversió de fons públics més gran mai aprovada a Espanya “per a la millora de l’ocupabilitat”. La major part dels fons, 2.571 milions, procediran del pressupost del Servei d’Ocupació Públic Estatal (SEPE -sigles en castellà-), i la xifra restant, 231,8 milions, del pressupost del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Díaz ha reclamat als empresaris que no prescindeixin dels treballadors de més de 45 anys, dels quals ha dit que “segurament” es troben en “el millor de la seva carrera professional”. També ha demanat implicació als governs autonòmics, amb els quals espera concretar durant les pròximes setmanes quin import rep cada territori.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari