Arxivada la investigació sobre Madí en el cas Voloh

El jutge instructor conclou que la influència política de l'exdirigent de CDC estava "debilitada" i no va ser rellevant

David Madí
David Madí

Joaquín Aguirre, el jutge de Barcelona que instrueix el cas Voloh, de presumpta corrupció i sobre el finançament del procés, ha arxivat la causa sobre l’empresari i exdirigent de CDC David Madí.

Segons revela El Periódico, citant una interlocutòria, el jutge ha conclòs que la “presumpta influència” que Madí “pretenia tenir no era tal”, basant-se en els fracassos dels dos negocis investigats.

Es tracta de les maniobres sobre la modificació de la normativa catalana de VTC, per a la firma Moove, que finalment va beneficiar una competidora vinculada amb ERC, i de l’intent d’adquisició d’Aigües de Barcelona (Agbar) quan Madí presidia Aigües de Catalunya, filial del hòlding d’Aigües de València.

El jutge instructor considera “constatada” la “debilitat” de la influència de Madí en aquest cas, la qual cosa, segons afegeix, “no vol dir que David Madí no ho intentés, però sí que segurament no li van fer ni el mínim cas i que van tractar la seva visita amb una deferència merament protocol·lària”.

Madí, que va ser detingut en el marc d’aquesta investigació l’octubre del 2020, és considerat un dels membres del denominat estat major del procés.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari