CDR Catalunya denuncia la “defenestració” de Borràs per una part de l’independentisme “per motius interessats”

L'organització assegura que el fraccionament de contractes "és general i habitual de totes les administracions"

Els CDR manifestant se a Barcelona
Els CDR manifestant se a Barcelona.

CDR Catalunya ha emès un comunicat en què denuncia la “defenestració” de la presidenta de Junts, Laura Borràs, per una part de l’independentisme, a la qual ha acusat d’apuntar-se “a la repressió de la dissidència perpetrada per l’Estat” amb l’objectiu d'”aniquilar una contrincant política” i, per tant, “per motius interessats”.

L’organització assegura que s’ha “magnificat una possible il·legalitat”, el fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) pel qual el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va condemnar Borràs: “És general i habitual de totes les administracions públiques”.

Al marge dels fets imputables, que hagin donat per bona la sentència d’un tribunal espanyol dona mostra del grau de renúncia a què han arribat. Denunciem els qui diuen ser independentistes sense ser-ho i donem suport als qui continuen sent-ho malgrat els atacs de fora i de dintre”, conclou el comunicat.

(Visited 125 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari