A qui no ha agradat la paròdia de Ponsatí a l’’Està passant’?

Valtònyc, en un dels seus vídeos musicals
Valtònyc, en un dels seus vídeos musicals

Al raper mallorquí Valtònyc no li va agradar gens ni mica la paròdia que es va fer dimarts en el programa Està passant de TV3, que dirigeix i presenta Toni Soler, a l’eurodiputada Clara Ponsatí. Es tracta d’una secció setmanal que fa l’actriu Judit Martín, i que consisteix a fer rodar una ruleta amb fotos de personatges d’actualitat, i l’actriu ha d’improvisar una imitació de la persona on cau la fletxa. Dimarts passat, l’atzar va escollir l’exconsellera Ponsatí, just quan aquesta estava detinguda a la Ciutat de Justícia.

Valtònic piulava després: “Content d’haver donat la resposta que es mereixia aquest desgraciat al seu moment”, referint-se a Soler. I acompanyava el missatge amb una captura de WhatsApp d’una conversa de l’any passat entre ell i algú que actuava d’intermediari de Soler, en què des del programa demanaven una col·laboració de Valtònyc, i el raper responia: “Li pots dir al Toni Soler que quan vulgui pot venir a Bèlgica a menjar-me els ous a quatre potes i que no participo en el seu circ d’engreixats per les subvencions públiques”. Després, l’intermediari li feia arribar un missatge de resposta de Soler: “Em sap greu el teu to, i em fa més llàstima que altra cosa, però espero que aviat puguis tornar a casa i s’acabi aquesta situació injusta. Tranquil que no sabràs res més de mi”.

La resposta de Soler a l’última piulada ha estat el bloqueig del raper a Twitter, fet que ha generat una darrera piulada de Vatònyc: “Sembla que al tità, monstre, fera, ídol, màquina, crack, figura, referent, campió, artista, mestre, heroi, fenomen, bèstia, gegant, semental, colós, llegendari, imparable, mil·lenari, èpic, transcendent, immortal, tigre i paladí de l’humor no li ha fet gràcia el meu darrer tuit”.

(Visited 4.824 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari