RansomHouse publica dades sensibles robades a l’Hospital Clínic de Barcelona

Els cibercriminals diuen que tenen 4,4 TB d'informació i reclamen un rescat de 4,5 milions de dòlars

Hospital Clínic
Hospital Clínic

El grup RansomHouse ha publicat part de les dades robades durant l’atac informàtic a l’Hospital Clínic de Barcelona. Es tracta de dades sensibles, segons han concretat fonts coneixedores. La informació està disponible de manera gratuïta i és accessible per a qualsevol persona amb un coneixement mínim per navegar per la darkweb.

RansomHouse diu que té 4,4 terabytes de dades i ha reclamat un rescat de 4,5 milions de dòlars. És la primera vegada que reconeix públicament que és el responsable de l’atac al Clínic, però fa tres setmanes ja va contactar amb els responsables de l’hospital per exigir-los el rescat.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari