Els ciberdelinqüents de l’Hospital Clínic publiquen noves dades confidencials

RansomHouse ho ha anunciat a través del seu canal de Telegram on ha compartit enllaços per descarregar els continguts

Entrada de l'Hospital Clínic de Barcelona (ACN, Norma Vidal)

RansomHouse, el grup de ciberdelinqüents que va piratejar els sistemes de l’Hospital Clínic de Barcelona, ha assegurat que ha publicat noves dades confidencials. Ho ha avançat ElNacional.cat i ho ha pogut confirmar l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

L’organització criminal n’ha informat aquest dijous a través del seu canal de Telegram, on ha fet públics els enllaços directes per descarregar la informació. Aquesta és la tercera filtració que RansomHouse a terme. La primera va ser el passat mes de març, i la segona a mitjan abril.

De moment, el grup de hackers ha publicat dades privades de pacients amb malalties infeccioses i informació interna dels treballadors i materials del centre sanitari.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari