El govern central defensa la detenció de Clara Ponsatí

La ministra María Jesús Montero considera que "és el que ha de passar" que els dirigents del procés responguin als tribunals

  La ministra d'Hisenda i vicesecretària general del PSOE, María Jesús Montero

  La ministra d’Hisenda i vicesecretària general del PSOE, María Jesús Montero, ha defensat la detenció d’aquest dimarts de l’eurodiputada i exconsellera catalana Clara Ponsatí, ja que ha considerat que els membres del govern català del 2017 que “van fugir” han de tornar per comparèixer davant la justícia espanyola.

  Des dels passadissos del Congrés, Montero ha manifestat que “és el que ha de passar” que els dirigents del procés que es van establir a l’estranger “tornin per respondre davant dels tribunals en un país democràtic com el nostre, en el qual a tothom se li dona el seu dret de defensa i, per tant, poden exposar totes les circumstàncies que entenguin que cal tenir en compte a l’hora d’avaluar la seva situació”.

  Sobre els retorns de les exconselleres Meritxell Serret i Clara Ponsatí, la ministra ha indicat que posen de manifest que “la situació a Catalunya ha canviat radicalment des de 2017”, i també que s’està veient “com a través del diàleg, de tenir ponts” la convivència ara “és francament millor a Catalunya” i “hi ha persones que tornen per respondre davant la justícia”.

  (Visited 101 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari