El TSJC farà pública la sentència sobre el cas de Borràs a la ILC aquest dijous

La presidenta del Parlament suspesa s'enfronta a sis anys de presó i 21 d'inhabilitació per prevaricació i falsedat

Laura Borràs

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) farà pública aquest dijous al migdia la sentència pel cas de presumpta prevaricació i falsedat documental a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) contra la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, i dos acusats més.

La fiscalia demana per a Borràs 6 anys de presó, 21 d’inhabilitació i una multa de 144.000 euros per suposadament haver manipulat 18 contractes per poder-los adjudicar directe o indirectament a dit a un conegut, Isaías Herrero.

Els fets van passar entre el 2013 i el 2017. Isaías Herrero i Andreu Pujol, l’altre acusat, van arribar a un pacte amb la fiscalia per rebaixar la pena a canvi d’incriminar Laura Borràs. Herrero s’enfrontava a una petició dos anys de presó i 6 d’inhabilitació, mentre que Andreu Pujol feia front a un any de presó i tres d’inhabilitació.

(Visited 107 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “El TSJC farà pública la sentència sobre el cas de Borràs a la ILC aquest dijous”

  1. A aquestes alçades algú te cap dubte de la culpabilitat ? El que no està gens clar es la condemna , la que demana fiscalia es totalment desproporcionada ja que crec que no procedeix presó , el que si hauria de ser es inhabilitada per 10 anys i com que te plaça a la universitat hagés de renunciar i pasar al sector privat . Si tal com va per la vida de persona capaç i potent no crec que tingui problema en trobar feina fora de fora del sector públic. Però com cobra de Junts no crec que ni busqui feina.

    Respon

Feu un comentari