Tallada la circulació de l’AVE a Sants que ha deixat 111 passatgers atrapats en un túnel

Els Bombers de Barcelona els han evacuat per una de les sortides d'emergència

Estació de Sants de Barcelona

La circulació del tren d’Alta Velocitat de la línia Girona – Figueres – Vilafant es troba tallada en ambdós sentits de la marxa a causa d’una avaria a la catenària de l’estació de Sants, segons han informat fonts de Renfe. Un comboi amb 111 passatgers s’ha quedat atrapat a l’interior d’un dels túnels.

Els Bombers de Barcelona han treballat per evacuar els viatgers per una de les sortides d’emergència del túnel. Un cop han sortit del comboi se’ls ha ofert un servei de trasllat alternatiu per carretera. Els fets han tingut lloc a les 09.20 hores d’aquest dimarts quan un tren Avant amb destí Figueres i hora prevista de sortida a les 09.10 ha quedat aturat a l’estació barcelonina.

A tots els afectats se’ls ha informat de la situació i se’ls ha aplicat el compromís de puntualitat amb 100% de devolució de l’import del bitllet. La resta d’afectats s’estan derivant a la línia R11 de Rodalies que uneix Barcelona amb Girona i Figueres. Aquest dilluns al vespre es va produir una incidència similar. Un tren es va avariar al túnel a l’entrada de Sants. En aquest cas, un altre el va remolcar amb 94 passatgers a dintre.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari