Jaume Asens critica que el Hard Rock “és un projecte incompatible” en un context de sequera i canvi climàtic

El president d'En Comú Podem ha explicat que caldrien 12 milions de litres d'aigua anuals, el 20% de l'actual transvasament de l'Ebre a Tarragona, per abastir el complex lúdic d’oci i turisme

Jaume Asens, president d'En Comú Podem (ACN)
Jaume Asens, president d'En Comú Podem (ACN).

El president d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha rebutjat el macroprojecte del Hard Rock impulsat per Pere Aragonès i Salvador Illa i ha criticat que és “incompatible” amb l’actual context de sequera i de canvi climàtic.

Ha explicat que caldrien 12 milions de litres d’aigua anuals, el 20% de l’actual transvasament de l’Ebre a Tarragona, per poder abastir el complex lúdic d’oci i turisme: “És insostenible”.

“Macroocurrències”

Ha qualificat de “macroocurrències” que el Govern d’Aragonès continuï apostant per projectes com el Hard Rock, la nova pista de l’aeroport i el Quart Cinturó.

El líder dels comuns ha demanat que s’aturin “perquè atempten contra el territori”. “Nosaltres apostem pel turisme sostenible i de qualitat i les energies ecològiques”, ha insistit.

Reivindicació a Tarragona

Jaume Asens ha participat en la presentació del candidat d’En Comú a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Collado, en un acte al barri de Bonavista. El líder dels progressistes ha exigit la reincorporació a l’empresa petroquímica Iqoxe del president del comitè d’empresa, que ha estat acomiadat.

Asens ha volgut recordar la generació “de gent valenta” que va “guanyar la democràcia” arriscant la seva llibertat, el benestar i fins i tot la vida.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari