Junts vol reprovar Campuzano per prometre una residència a Santa Coloma si governa ERC

Registra la reprovació perquè no veu voluntat de "rectificar" per part del conseller de Drets Socials

Carles Campuzano

Junts per Catalunya vol reprovar Carles Campuzano. El partit ha posat la directa contra el conseller de Drets Socials pel polèmic anunci que va fer amb Gabriel Rufián de construir una segona residència a Santa Coloma de Gramenet si ERC governa la ciutat.

Junts busca que el Govern tingui un segon conseller reprovat. Fins ara només ho està el d’Interior, Joan Ignasi Elena. El partit creu que Campuzano va cometre un greu error sortint en un vídeo de campanya amb el candidat d’Esquerra, en què el partit vinculava la victòria del republicà a la construcció de la segona residència a Santa Coloma.

La portaveu de Junts, Mònica Sales, ha assegurat que el Parlament l’ha de reprovar i creu que pot tirar endavant. “Nosaltres considerem que aquest ús partidista i electoralista que fa ERC del Govern és inadmissible. És un nul respecte a les institucions i nosaltres això no ho volem tolerar”.

Aquesta reprovació es votarà a mitjan abril, al ple que es farà del 18 al 20. Just quatre dies després, l’endemà de Sant Jordi, el conseller Campuzano compareixerà al Parlament per explicar l’episodi.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari