BCN Ets Tu critica que les enquestes electorals no els tenen en compte

El partit anti-Colau obtindria quasi 45.000 vots segons una enquesta encarregada a Celeste-Tel

El candidat de BCN Ets Tu, Daniel Vosseler, a 8TV

La formació política que es defineix com el partit anti-Colau, BCN Ets Tu, ha manifestat aquest dimecres, en una roda de premsa, que les enquestes electorals no els tenen en compte, i ha criticat que ni tan sols preguntin per la formació a les persones a qui entrevisten. Per tal de fer front a aquesta situació, BCN Ets Tu ha encarregat una enquesta a l’empresa Celeste-Tel, la qual, com ha explicat el candidat del partit a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Vosseler, “és l’única enquesta que s’ha fet com cal”, amb una mostra de 1.500 participants.

Els resultats donen a BCN Ets Tu un total de 44.296 vots, fet que els permetria entrar al consistori amb tres regidors. Vosseler ha considerat que es tracta d’un “resultat extraordinari” i ha destacat el “creixement espectacular” de la formació. “Qui vulgui configurar el govern haurà de passar per BCN Ets Tu”, ha assenyalat el candidat, que ha deixat clar que el partit “pactarà amb tothom menys amb Ada Colau”, actual alcaldessa de Barcelona, i que el seu objectiu és aconseguir 150.000 vots.

La formació es presenta com la “més anti-Colau” i, com ha explicat Vosseler, és un partit que neix d’autònoms i PIMES: “Som una candidatura de gent que aixeca persianes a Barcelona”, ha destacat, “el que et passa a tu, em passa a mi”. L’alcaldable de BCN Ets Tu ha explicat que es tracta d’un “partit transversal” on “s’aparten les qüestions ideològiques”, i que presenta un projecte “disruptiu” que comporta un “nou model” social, polític i econòmic per a la capital catalana.

“Proposem un mandat de gestió, en el qual els càrrecs rellevants estiguin ocupats per persones amb experiència i capacitats”, ha indicat Vosseler, que també ha destacat “l’activisme empresarial” que caracteritza a la formació. “Recuperarem el vot il·lusionant”, ha conclòs el candidat de BCN Ets Tu.

(Visited 337 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari