Més d’un centenar de persones es manifesten pel centre d’Andorra contra el projecte Grifols

Manifestació anti-Grifols a Andorra La Vella
Manifestació anti-Grifols a Andorra La Vella.

La plataforma anti-Grifols s’ha tornat a manifestar aquest dissabte en contra la farmacèutica. Aquesta vegada a l’eix comercial d’Andorra la Vella amb més d’un centenar de persones. S’han vist pancartes demanant un referèndum i s’han recollit firmes per aturar el projecte de construcció del laboratori P3 a Ordino.

La manifestació ha començat a la plaça Coprínceps i ha transcorregut per les avingudes Carlemany i Meritxell per acabar a la plaça del Poble de la capital. Es tracta d’una acció que es porta a terme després de la concentració que va tenir lloc fa un mes a Ordino, que va comptar amb una assistència de 200 persones.

La plataforma argumenta en un comunicat que una instal·lació d’aquestes característiques “representa també un risc per a la UE, ja que la dispersió de patògens mutats, potencialment mortals no té fronteres”.

Tanmateix, assenyalen que “tot aquest assumpte és excessivament tèrbol, tant en les formes com en el fons i la inversió feta per l’Estat andorrà serà ruïnosa, ja que no es preveuen contraprestacions ni sinergies per a Andorra” i qualifica l’actuació del Govern “d’opaca i mancada de professionalitat”.

(Visited 162 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari