Troben dos fusells kalàixnikov enterrats a Castell d’Aro

Els Mossos d'Esquadra han custodiat les armes i han obert una investigació

Els treballadors d’una obra a Castell d’Aro (Baix Empordà) han trobat dos fusells d’assalt kalàixnikov enterrats amb roba i cinta americana. Va passar aquest dijous pels volts de les dotze del migdia. Els treballadors estaven construint un mur en una empresa quan, de sobte, es van trobar dos paquets enterrats. A dins hi havia les dues armes llargues, del tipus AK-47, i dos carregadors sense munició.

Arran d’això, segons ha avançat El Caso, els obrers van alertar els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, que van custodiar les armes. La policia ha obert una investigació per intentar aclarir-ne la procedència. Els dos fusells s’enviaran ara als especialistes de balística dels Mossos perquè els analitzin.

Al maleter
Precisament, fa poques setmanes els Mossos d’Esquadra també van intervenir dos fusells kalàixnikov a les comarques gironines. Va passar a finals de gener a l’àrea de servei de l’AP-7 a Garrigàs (Alt Empordà). De matinada, una patrulla que s’havia aturat a posar carburant va observar com dos homes -que també s’havien parat a la benzinera- es posaven nerviosos.

Això els va semblar sospitós, i quan els agents van registrar-los el vehicle, van trobar dos fusells AK-47 al maleter. Les armes estaven inutilitzades. Els Mossos van comissar els fusells i van detenir els dos homes, un francès de 31 anys i un jove de 25 procedent de Mauritània, per tinença il·lícita d’armes i falsificació documental (perquè el cotxe duia plaques de matrícula falses).

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari