A quin polític va renyar Trias fa anys i ara el presenta com a candidat?

Imatge d'arxiu de Xavier Trias amb Marc Castells

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, serà presentat el proper dijous com a candidat de Junts a l’alcaldia de la capital de la comarca de l’Anoia pel també candidat, en aquest cas per Barcelona, Xavier Trias. Castells, que duu 12 anys a l’alcaldia, ho ha anunciat aquesta setmana i la resposta no s’ha fet esperar. Quan Castells ha fet saber a Twitter que el presentaria Trias, Joan Mangues -conegut dirigent d’ERC a Igualada i relacionat amb el cas de la pintada a la façana del Consell Comarcal de l’Anoia- ha respost amb un vídeo del 2012 en el qual Trias renyava Castells en el ja desaparegut programa de TV3, Banda Ampla.

En el debat, destinat aquell dia a política municipal, just quan es parlava dels sous dels polítics, Castells va afirmar: “Soc diputat a la Diputació de Barcelona i malgrat poder cobrar dos sous, vaig decidir renunciar al sou d’alcalde”. Després de pronunciar les desafortunades paraules, el llavors alcalde de Barcelona, que també estava convidat al programa, el va interrompre per corregir-lo: “Explicar que pots cobrar dos sous és una cosa que no existeix, és impossible, i si es fa és des de la flagrant il·legalitat”. Correcció que va posar en evidència a l’alcalde Castells, a qui, segons consta, li va molestar el gest de Trias.

Doncs, sembla evident que Castells ja ha perdonat Trias per haver-lo posat en evidència davant de tot Catalunya. Ara, fins i tot, el convida a presentar la seva candidatura. Des de llavors ha plogut molt, certament; fins i tot, Castells ha tingut temps d’enfrontar-se a Junts en les darreres eleccions catalanes, en què va ocupar el tercer lloc de la llista del PDECat, i de reconciliar-s’hi temps després de la derrota. Tot queda perdonat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides