Investiguen quatre menors per una suposada agressió sexual a una nena de 13 anys

Els fets han passat a Salou i dos dels investigats ingressen a un centre de menors

Un vehicle del cos dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos investiguen una suposada agressió sexual de quatre menors a una nena de 13 anys a Salou (Tarragonès). Com ha avançat el Diari de Tarragona i ha confirmat l’ACN, els Mossos van detenir dimarts els implicats.

Després de passar a disposició del jutjat de menors, dos dels quatre nois investigats, que tenen de 16 anys, han ingressat aquest dimecres a un centre de menors per ordre judicial. Compten amb diversos antecedents per robatoris i furts.

Un tercer detingut, també de 16 anys, ha quedat en llibertat vigilada, amb una ordre d’allunyament de la víctima. El quart és inimputable perquè té menys de 14 anys. Els fets haurien passat al mes d’octubre de l’any de passat a la casa d’un dels menors.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari