Els partits de la oposició no es refien de la consellera Mas

La consellera d’Economia, Natàlia Mas, s’ha anotat el gol d’aprovar els pressupostos. I, efectivament, els comptes s’han aprovat, després de dures negociacions amb els comuns, el PSC i Junts. Però tot i que el Govern hagi cedit aquest triomf a Mas i hagi estat ella qui ha posat la cara en la presentació del pressupost després dels pactes que en garantien la seva viabilitat, la realitat és que ningú sembla confiar massa en ella.

Si en alguna cosa coincideixen els tres partits amb qui el Govern i ERC van negociar els comptes de la Generalitat és en assegurar que “ella ha pintat poc en les converses”, que “no decidia realment res”, o que “no es parlava amb ella pràcticament mai”. De fet, ni comuns, ni PSC ni Junts volien tractar amb ella i preferien “parlar amb qui realment negociava per boca d’ERC o del Govern”. L’última puntada, però, la va donar el president de la Generalitat, que en el dia que s’aprovaven els pressupostos al Parlament i després d’una llarga intervenció de Mas, va voler prendre la paraula de manera molt breu per a tenir tot el focus mediàtic sobre les seves paraules.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides