El PDECat deixa Junts x Cat sense drets electorals

Les eleccions municipals s’apropen, i tots els partits saben com serà la seva campanya. La trencadissa entre el PDECat i JxCat acabarà evidenciant dues llistes diferenciades a molts pobles i ciutats. On fa quatre anys anaven tots junts, ara les dues marques es presentaran per separat.

I aquesta circumstància ha fet que a la majora d’aquests llocs el PDECat estigui ja avisant que els drets electorals són seus i no de Junts. Això implica que les quotes garantides als mitjans públics i als espais gratuïts de propaganda electoral, les subvencions i el dret a privilegis com enviaments massius de paperetes, i altres prebendes habituals seran totes per al PDECat. I Junts s’haurà de buscar la manera de semblar que està al mateix nivell en molts d’aquests llocs o estirar de victimisme per a atacar el PDECat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides