Esquerra ja està farta dels atacs que rep dels exsocis juntaires

ERC i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, porten aguantant una hostilitat extrema i un atac constant per part de JxCat des que els de Laura Borràs i Jordi Turull van deixar el Govern català. Els republicans asseguren que ja hi comptaven. Però ha arribat un moment on a Esquerra se li està acabant la paciència, i a més està veient com la seva imatge està quedant tocada pel desgast que li provoca Junts. És per això que ara, que compta que Laura Borràs serà condemnada pel seu cas pendent de sentència, prepara un cop de puny sobre la taula. Junts ja fa córrer que, en cas que Borràs hagi de deixar el Parlament i passi de ser presidenta suspesa a expresidenta, Anna Erra la substituiria al primer càrrec de la cambra.

Però això només podria passar si ERC la vota en virtut d’un pacte que donava a Junts la presidència del Parlament i a Esquerra el lideratge de la Generalitat. Però els republicans consideren el pacte trencat per part de Junts i això farà que Esquerra posi les coses complicades a Junts, ventant noms per al càrrec o fins i tot cedint la presidència del Parlament al PSC.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides