A Jaume Giró li pica el cuc de la brega política

Jaume Giró va aterrar a la política com una persona independent, a proposta de Junts però sense carnet, i fugint de totes les polèmiques polítiques, batalles partidistes i lluites internes al món independentista. Malgrat que el seu nom va sonar amb força des del primer moment per a liderar l’espai de Junts quan Carles Puigdemont iniciava la seva retirada al partit, ell sempre va negar cap intenció de dedicar-s’hi a res que no fos la conselleria d’Economia a la que acabava d’accedir. Però la vida pega moltes voltes i en política, més. I darrerament ha multiplicat la seva presència als actes de Junts, on ja milita, i ha agafat més pes i perfil propi en fer un pas endavant i ser dels primers que ha presentat querella per l’Operació Catalunya.

L’exconseller Jaume Giró pot tenir un paper destacat a la llista de Junts a l’Ajuntament de Barcelona. Segons fonts del partit, el cap de llista, Xavier Trias, ha ofert a Giró formar part de la candidatura, bé sigui en un lloc destacat en un lloc de sortida assegurada, o bé tancant la llista de forma simbòlica. Les mateixes fonts asseguren que serà el propi Giró qui decideixi en base a les converses que ha mantingut amb Trias.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides