Les restriccions per la sequera al Ter-Llobregat entren en vigor

El DOGC publica la declaració d'excepcionalitat, que afecta 224 municipis que sumen 6 milions d'habitants

Embassament afectat per la sequera

Foto: ACA

La declaració d’excepcionalitat per la sequera al sistema dels rius Ter i Llobregat i a l’aqüífer Fluvià-Muga ha entrat en vigor aquest dimarts amb la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les mesures, que afecten 224 municipis de 15 comarques que sumen una població de 6 milions de persones, inclouen el consum màxim de 230 litres d’aigua per persona cada dia, un 40% de reducció del consum per a usos agrícoles i un 15% de reducció per a usos industrials.

Així mateix, aquest marc excepcional per combatre la sequera prohibeix la neteja de carrers amb aigua potable i restringeix el reg de zones verdes, que queda limitat a la supervivència de l’arbrat amb reg gota a gota o amb regadores.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari