El fill gran de Pujol vol que se li apliqui la puja del salari mínim

L'Audiència el va autoritzar a cobrar el salari mínim d'un compte embargat per fer front a les despeses

Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola ha demanat a l’Audiència Nacional que li apliqui la pujada del salari mínim. El fill de l’expresident de la Generalitat sol·licita al jutge que investiga l’origen del patrimoni familiar que pugui retirar del seu compte 1.260 euros al mes, i no 1.167 com fins ara.

El fill gran de l’expresident Pujol, que té el patrimoni bloquejat des de fa 8 anys a l’espera de judici, vol que se li actualitzi l’import després de la pujada del salari mínim recentment aprovada pel govern espanyol.

Ara fa un any que el jutge Santiago Pedraz va autoritzar el desbloqueig parcial dels comptes de Pujol Ferrussola per pagar les despeses de “manteniment” ordinàries. Ara, en una interlocutòria firmada aquest dilluns, el jutge Pedraz ha demanat a la Fiscalia que es pronunciï i emeti informe sobre la petició.

L’Audiència Nacional vol jutjar l’expresident Jordi Pujol i els seus fills pels suposats delictes d’organització criminal o associació il·lícita, blanqueig de capitals, delicte contra la hisenda pública i falsedat documental. La Fiscalia demana 9 anys de presó per l’expresident i 29 anys per al fill gran.

(Visited 154 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari