Aragonès planteja confrontar models amb Ayuso cara a cara

"Crec que ella no voldria", diu president de la Generalitat, pero la dirigent madrilenya es mostra disposada

Isabel Díaz Ayuso

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha proposat celebrar un cara a cara amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per confrontar els models socioeconòmic i de serveis públics de les respectives comunitats autònomes.

Durant l’entrevista que ha concedit aquest divendres a RTVE, Aragonès ha dit que està “disposat a discutir amb ella, fins i tot a fer un cara a cara”, però ha afegit que “crec que ella no voldria”.

Ayuso, però, s’ha mostrat disposada a celebrar la trobada en els termes plantejats per Aragonès, ja que ha expressat que li semblaria “fantàstic” confrontar els models perquè Catalunya i Madrid puguin “prosperar juntes”.

La presidenta madrilenya, de fet, havia advocat aquesta setmana, en un discurs al Círculo Ecuestre de Barcelona, per enfortir els vincles entre les dues comunitats, de les quals ha dit que “juntes serien imbatibles”. En la mateixa compareixença, Ayuso havia presumit de la baixa càrrega impositiva madrilenya.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari