“Poca o limitada” confiança del govern català a la investigació judicial de l’Operació Catalunya

Tot i mostrar-se escèptics, celebren que la justícia hagi decidit indagar sobre el cas

Reunió del govern de la Generalitat

El Govern ha celebrat aquest dimarts que la justícia hagi decidit indagar sobre l’Operació Catalunya i s’hagi obert una causa, paral·lela a la que està vigent a Andorra. Això no obstant, a la Generalitat es mostren escèptics sobre el resultat que pot donar la investigació.

“Parlem d’uns fets que van tenir lloc fa gairebé deu anys o més de deu anys, i la confiança d’arribar fins al final és poca o limitada, però creiem que és una bona notícia si algú considera que cal investigar”, ha afirmat la portaveu de l’Executiu català, Patrícia Plaja, a la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu.

Un jutjat de Madrid ha admès a tràmit una querella de l’expresident del Barça Sandro Rosell contra diverses persones presumptament implicades en aquesta Operació Catalunya. És el primer cop que la justícia espanyola investiga delictes d’organització criminal, falsedat en document oficial, denúncia falsa, detenció il·legal i malversació de fons públics vinculats a aquest afer, ja que bona part de les suposades feines s’haurien pagat amb càrrec als fons reservats del Ministeri de l’Interior.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari