Quina jugada política s’ensuma Josep Costa?

Josep Costa
Josep Costa

L’exvicepresident del Parlament Josep Costa, una de les veus de referència de Junts des de fora del partit, s’ensuma que està en marxa una operació retorn de l’expresident Artur Mas, retirat de la primera línia política, que contraposa a un eventual retorn -en aquest cas, des de Bèlgica- del també expresident Carles Puigdemont.

Si més no, ho ha donat a entendre en un recent comentari a Twitter on considera que “cada vegada és més evident que mentre en públic es parla del retorn del president Puigdemont, n’hi ha que en privat preparen la tornada del president Mas“.

Costa no ha dit qui és l’executor d’aquesta jugada que s’ensuma, però en un altre tuit ha dit que veu “gent d’ERC molt excitada” amb aquesta possibilitat, abans de considerar que la formació que lidera Oriol Junqueras seria la principal damnificada d’aquesta maniobra política.

L’exvicepresident del Parlament, que treballa actualment de lletrat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha vaticinat, a més, que el resultat de les eleccions municipals a Barcelona hi té molt a dir. “Si l’operació Trias surt bé, aniran a totes” ha assegurat sobre un retorn de Mas.

(Visited 367 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari